Genrep.

Efter påsk ska vi ut och äta middag i Uppsala & se Alex & Sigge's föreställning tillsammans med Patrik & Agnes. Mini lämnar vi i tryggt förvar tillsammans med moster Annica. 

Vi har ju haft barnvakt några gånger, men än så länge bara dagtid. Denna utsvävning innebär även en nattning, så igår hade vi genrep inför detta lilla evenemang. 

Mattias jobbade till sent och jag masade iväg mig själv till Sats, lämnade mobilen i skåpet & provade vårt nya pass bootylicious och ja, det känns att jag har en rumpa idag. (Jag som letat med ljus och lykta efter den de senaste veckorna).

Hursomhelst. Efter passet gick jag till omklädningsrummet och kollade på mobilen. Fem nya sms. Från Annica. Fem. Ehm. Ja, trots hög puls efter typ hundra burpees med pistol-rullning så kunde den visst stiga ännu lite mer. Åååh. Man hinner tänka en del under dom millisekunderna som det tar att låsa upp knapplåset (knapplås på en knappfri telefon?).  

Slutet gott, allting gott, se nedan. Notera gärna tiderna till höger :) inte så kvällspigg kille vi jobbar med. 
Genrep av nattning - utan anmärkning. 
0 kommentarer

Bloggtävling.

 
Hej hopp! Du som har en egen blogg kan vara med och tävla om en Bambapåse, som innehåller produkter från bland annat Teddykompaniet, Brio, Micki, Melissa & Doug, Sophie the Giraffe, Tildas, Carlo Baby, Plasto och Rätt Star. En välfylld goodiebag med andra ord. Klart jag tar den chansen och är med och tävlar! 
 
Om du också vill vara med och tävla så klickar du här
 
0 kommentarer

Sannas laxlåda.

 
Nästa recept i barnmatsföljetongen kommer här. Fisk bjuds det på idag! 
 
För cirka 18 barnmatsportioner
 
400 g lax
300 g potatis 
en knippe dill 
4 morötter 
150 g ärtor 
 
Tärna laxen och koka i vatten tillsammans med dill.
Skala och koka potatisen 15-20 minuter, sista fem minutrarna får även skalade och slantade morötter och ärtor kokas tillsammans. Spar en del av kokvattnet till mixningsprocessen.
Mixa samman till puré och tillsätt vatten efter behov. 
 
Testpanelens omdöme
Agnes - mums mums, 4 av 5 barnmatsburkar
Elise - gott med fisk, 4 av 5 barnmatsburkar
Filip - fisken var väl kanske inte det godaste, men det gick ner, 4 av 5 barnmatsburkar
0 kommentarer