Kunde inte börja bättre

Nej. Helgen kunde ju knappast börja bättre. Och den lär väl inte bli sämre heller. Hur lite post som helst imorse, ingen reklam. Jag var färdigpackad i bilen lagom till stretchingen tio i nio. I vanliga fall brukar jag åka iväg efter 10, men nu kunde jag åka direkt efter nio-fikat. Var tvungen att åka hem och leta efter min plånbok som jag lagt på ett ovanligt ställe. Att jag aldrig lär mig att alltid lägga saker på sin plats. Hittade den i alla fall.

All post var utdelad och klar halv 12, och då stack Nattis ut huvudet från sitt fönster och frågade om jag ville komma in på en fika. Som jag har väntat hela veckan :-) Blev först fika med Nattis och Iris, sen lunch hemma hos mamma. Efter lunchen åkte jag förbi jobbet en snabbis och sen till sjukgymnasten och fick akupunktur. Axeln har verkligen blivit bättre på sistone, men peppar peppar, för varje gång jag har sagt att den blivit bättre så har den blivit sämre sen. Vi får se. Efter en lite tupplur på Sats åkte jag tillbaka till jobbet och sorterade måndagens post och var ändå klar så jag kunde gå hem tidigare. Gå hem i DET VACKRA VÄDRET. Jag blir verkligen hur glad som helst så fort solen tittar fram!

Gick hem, somnade som en stock på soffan i cirkus en timme och sen har jag kollat på OC, ätit och städat. Dom ringde från sjukhuset och jag har fått en tid för röntgen av knät nu på måndag. Skönt att det gick så fort att fixa det.
Nu är det i alla fall helg. Träning och teori ikväll, superduperviktig match på söndag.

image970
0 kommentarer