Review av Hildas Halv Åtta

Mycket trevlig finalmiddag där vi bjöds på en höstinspirerad meny, bordet var dukat med löv och värdinnan hade till och med ordnat med en mysig "höstbrasa". De goda middagarna bara radar upp sig. Jag gissar att det kommer sluta med en Nobelmiddag och en salamander i skön stil á la Solsidan. Hehe.

Onsdagens meny:
• Fördrink med smak av granatäpple
• Kantarellcrostini med vitlök & parmesan toppat med persilja
• Örtmarinerad fläskfilé i ugn med rösti, örtcreme & en höstinspirerad sallad
• Äppelpaj med hemmagjord vanilj- & kanelglass

6 kommentarer

Vi laddar

Ikväll är det sista middagen på denna omgång Halv Åtta (omgång 2 för den som inte är med i svängarna). Det är den sköna bönan Hilda som ska bjuda sällskapet på en trerätters och underhållning för kvällen. Som vi har längtat! Det blir ju också Hilda som får avslöja vem vinnaren är av Halv Åtta 2.0! Dubbelt spännande ikväll!

3 kommentarer

Happiness

Det här var jag idag:
Strosade runt på handbollsplanen med en boll i handen. Njöt varje sekund.

Ja. Nu kanske ni tror att jag har fått fnatt och börjat spela handboll igen. Det var också vad många trodde när jag kom ner till hallen idag. Att det var dags för en come back alltså. Men icke picke. Med mina svaga korsband är det inte att tala om.

Nu var det snarare ett skifte. Från skadad till tränarbänken. Det går inte att beskriva med ord de lyckokänslor som infann sig i min kropp. Handboll. Att få vara där på planen. Tänka handboll. Prata handboll. Att man kan älska en idrott så in i bomben mycket. Det är helt sjukt. Jag har hatat den också. Den har förstört mycket. Men livet är för kort för att vara långsint. Handbollen, du är förlåten för allt ont du gjort mig. Jag älskar dig ändå. Okej, nu slutar vi där innan det spårar ur totalt...
4 kommentarer