Hipp hipp hurra.


Idag lämnar jag 20-nånting bakom mig, även om jag alltid fyller 23 sedan några år tillbaka. Det är sedan gammalt, brukar det ju heta. 

Idag ska jag jobba. Nästan exakt hela dagen, tajmingen på det schemat... 

Men vi firade i helgen tillsammans med stora härliga släkten och det var verkligen allt jag kunde önska. Är så lycklig över att ha en sån fin familj och släkt! Det är den bästa 30-årspresenten man kan få! 
(Sen har jag fått världens finaste materiella saker också, så det är en dubbelt lycklig tjej idag!) 
2 kommentarer

En bit tårta.

Två födelsedagsbarn. En tårta. Många bottnar, mycket kärlek och en sambo som räddade den från att välta medan jag var upptagen med att fota skapelsen. 
2 kommentarer

Ett år sedan.

Mattias hade inte sovit något på hela natten. Jag hade sovit till och från, med värkar sen klockan 22. Vi kollade på två avsnitt Game of thrones i soffan, åt en lunch (tack och lov!) och sen åkte vi till Danderyds förlossning, eftersom det var fullt på KS. Strax efter klockan 13 blev vi inskrivna och nästan 12 timmar senare var världens bästa lilla Frallis här. Födelsedagen är imorgon, även om barnmorskan, i något kärvt läge, sa att det skulle bli en bebis den 28:e augusti. Envis och bestämd redan från början ❤️


0 kommentarer