Vykort från Thailand

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

1 kommentar

9 punkter om att resa med barn.

Snaaaart drar vi! Därför går ni en sprillans het lista med 9 punkter om att resa med barn. 

1. Du kan få extra benutrymme på flyget pga bebisar får nyttja baby cots och där finns det lite mer space.

2. Arlanda flygplats har kids track genom säkerhetskontrollen. See you på andra sidan köerna, alla ni som reser utan barn. 

3. Alla älskar din lilla ögonsten (så länge ögonstenen är just en ögonsten). 

4. Bor ni på hotell så vaknar man alldeles i lagom tid för att vara först på frukostbuffén (förutsatt att barnet vaknar 7:30 och att frukostbuffén också öppnar då). 

5. I och med att man är uppe tidigt är det fritt fram att välja mellan alla solstolarna vid poolen. 

6. Hälsosamt solande på solsemestern! Du solar när barnet sover i vagnen i skuggan (dvs inget solande för mig denna semester). När barnet är vaket, är det full rulle som gäller. 

7. Tid för weakmoment och lågt blodsocker finns icke. Dels för att a) all fokus är på barnet och b) barn äter minst var 3e timme, vilket är alldeles utomordentligt för att hålla energin uppe. 

8. Du slipper både åka på tråkiga bussturer land och rike runt och gå på guidade turer i kyrkor pga inte så barnvänligt. 

9. Det blir aldrig långtråkigt. Resorna med en sovande Mattias som sällskap på stranden är long gone. Det händer nåt jämt. Woop! 
(null)

Auf wiedersehen! 
Schweden vi ses i februari. 
(Vet inte varför det helt plötsligt blev en massa tyska 😂)

0 kommentarer

Just an other ordinary tuesday

(null)

(null)

Vi kör på fortsatt jullov ink sjukdomshärj här hemma. Dessutom räknar vi ner på riktigt nu. Om fem dagar bär det av på årets resa. Thailand i en månad ☀️ Så värd denna semester! Ser fram emot att möta värme, sol, bad och massor av god mat. Livet i flip-flops är lite enklare helt enkelt. Vi hoppas på lättsamma dagar tillsammans med mina bästa.

Tills dess råder fullständig packningskaos här hemma. To do-listor som ska prickas av och saker som ska fixas innan vi lugnt och sansat kan sätta oss på planet. To be continued. 
0 kommentarer