Scary

Nu är vi på väg till Skövde. För omväxlings skull så åker vi tåg. Vi var ute i god tid och lyckades hitta ganska billiga biljetter. Men till vilket pris sen... Försenat tåg. Trasigt tåg. Ingen restaurangvagn. Fria sittplatser. Inget lok. Skrikande bebis. Men visst älskar vi tåg. Jag kan ju blogga hur mycket som helst, som ni kanske märker. Lyssnar också på en ljudbok {min nya grej nu när jag lärt mig att lyssna på en person som pratar i tiiiiimmar}. Men ljudboken är så läskig så med jämna mellanrum måste jag pausa och prata om lättsamma saker med min fästman. Eldvittnet - Lars Keppler. Läsvärd, men läskig. 0 kommentarer

Shoppat

Imorse var Vronken och jag på VIP-frukost på h&m. Ingen av oss hittade något speciellt, lite trist utbud, men det blev några basplagg. Bland annat en sjal {för några såna har jag ju inte} och lite sköna kläder, alla mina träningskläder är ju av modell supertight och ibland kan det vara skönt med loose fit. Annars är det väl alltid trevligt med gratis frukost och shopping till billigare pris :) 
0 kommentarer

Ett, tu, tre

Igår blev det en riktig heldag sett till fysisk aktivitet. Hann med tre pass. Typ det jag snittade {om ens det} för ett par år sen. Och nu gör jag det på en dag. Utan att dö. Sån jäkla go känsla. Man kan nog träna sig till vad som helst. {Även till skador - så träna smart}. 

Dead ball. 
Gött pass med moster Annica som sällskap och Tessan som instruktör på Sats. Tycker min moster e' så jäkla cool som hakar på mina påhitt. Och Tessan som instruktör gör en sådär extrapepp! 


Squash. 
Spelade mot mammas man Hasse. Han hade förvisso inte tränat på en sisådär 15 år. Nu pratar vi inte enbart squash, utan tränat överhuvudtaget. Det hjälpte inte. Jag var chanslös. Vi värmde upp i 50 minuter och spelade match sista 10... Utklassning med 15-0. Vann väl ett par servar, men vad hjälper det när man sen står på hälarna. Barmark. 
Körde ett premiärpass med skidklubben och drog dessutom med mig Mr M. Med stavarna i högsta hugg blev det intervaller och stavteknik i backar. Det kändes gött i triceps efter passet. 1 kommentar