App-tips.

Här kommer ett tips från min eminenta svärfar Conny. Han såg nämligen ett test av appar med babymonitor-funktion på Plus innan jul. Vi laddade hem appen som rekommenderades och lagom till allt släktstök på julafton så fick vi anledning att testa. Efter det har den kommit till användning flera gånger, senast idag. Här kan man läsa om Plus test. 
 
Appen heter Baby monitor och kostade 38 kronor, tror jag, ingen kostnad om man jämför med en vanlig babymonitor. Det positiva är att det inte blir ytterligare en pryl som ska in i hemmet (det blir ju några stycken när man skaffar barn). Man behöver två enheter, till exempel en iPhone och en padda. Väldigt användarvänlig och prisvärd! 
 
Bra funktioner
Video-visning - man kan hela tiden se vad den sovande bebisen har för sig
Batteri - om batteriet "barn-enheten" håller på att ta slut, så säger "föräldraenheten" till 
Sovtid - appen räknar sovtid, så det ger en lite koll på hur länge bebisen sovit
 
Det enda som kan vara kruxigt är att få till en bra placering på enheten, idag stack jag ner mobilen bakom fårskinnet i liggdelen, så att kameralinsen såg Filip, när vagnen stod på altanen och paddan hade jag hela tiden med mig när jag susade runt mellan tvätthögar och bullbak (sånt som får en att känna sig som en supermamma)
 
Här sover Filip gott i vagnen (allra bäst utomhus) och jag har full koll inomhus. 
2 kommentarer