Flaska & kod

Hej på er! Vi kickar igång veckan med ett samarbete tillsammans med Twist & Shake och en rabattkod om ni vill shoppa loss, så här lagom tajmat efter löning :)

Jag fick en hem en av deras smarta anti-kolik-flaskor. Nappflaskorna har ett smart mixernät, precis som en shaker för proteindrycker har, som ser till att tex vällingen blir klumpfri! Till varje flaska hör en pulverbehållare där man kan förvara välling/ersättning, frukt, kex etc.

Just nu får ni 20% på hela deras sortiment med koden asarindstal20, så in på hemsidan och shoppa loss! Det svåraste är att bestämma sig för en av alla fina färger som nappflaskorna finns i, men det som är bra är att man kan mixa och twista loss precis som man vill :)

Ha en fin måndagskväll!

• I samarbete med Twist & shake • 

 
nappflaska samarbeten twistshake
1 kommentar

Saker man glömt med en spädis

1. Dom äter - jämt


2. Dom bajsar - massor 

3. Dom drar storlek 50 i kläder, som ändå är fööör små, men lyckas ändå fylla tvättmaskin efter tvättmaskin efter ... osv

4. Dom bestämmer. Det är bara att följa pipan, tror man att det är sovdags medan det i själva verket är matdags, så kan man glömma sovandet. 

5. Amningen gör en sjukt hungrig. Frosseriet som kommer igång efter förlossningen är ej att leka med. 

6. Dom placerar sig på föräldrarnas piedestal på en gång. Som förälder försvinner alla ens egna basala behov såsom att äta, sova & kissa. Mina behov kommer numera i tredje hand. 

7. Dom är pyttesmå och alldeles alldeles UNDERBARA! Och dom växer alldeles för fort 💗💗💗

0 kommentarer

Lördagens status

Bilden: Frukosten ligger i magen och lilla bebbelinon ligger på magen och sover. Det är favvoplatsen här i världen, på eller bredvid mig. Mysigt, men ganska opraktiskt. 


Storebror: Frallis har matvägrat senaste dygnet (trots erbjudande om den den där drömgoda frukosten) så han fick hoppa över gymnastiken imorse och vila. 

Sambon: Älskar helgerna när vi alla är hemma tillsammans och kan mysa, dock blir det ju ganska mycket uppdelat två och två så här i spädis-stadiet. Längtar tills vi kan hitta på saker tillsammans, alla fyra. 

Helgen: Inga särskilda planer mer än att vi nog ska se sista delfinalen i Mello ikväll. I år har vi sett alla deltävlingarna... det kan bara gå utför härifrån.

1 kommentar