Det här med att ha tid

Hur drygt som helst. Jag vet inte vad jag tänkte när jag bokade tid hos sjukgymnasten klockan 17:30 idag. Slutade skolan 15:30. Kliniken ligger ju alldeles i närheten av skolan. Ibland är man bra osmart.

Så detta ger mig några alternativ.

Jag kan
1. Sätta mig och läsa kurslitteraturen.
- Men det är jag för trött och omotiverad för att göra
2. Åka in till stan och shoppa.
- Men även det känns omotiverat idag (!)
3. Placera mig själv i skolans bibliotek och slösurfa vid en dator en stund
- Givet. Det tar vi!

Blir nog så att jag åker till sjukgymnasten och börjar rehaba lite tidigare ändå, för så kul är det inte att sitta och surfa.

Har lärt mig väldigt bra saker under dagens två seminarium. Gillar verkligen den här kursen som jag läser nu! Kan ni till exempel två olika sätt att dividera på? Och vad de kallas?


Måla naglarna kan man göra om man har gott om tid

5 kommentarer

Rosa och tejpat knä is the shitIdag fick jag en riktigt bra nyhet. När det gäller skador så räknar man med antal veckor efter skadan, inte med datum. Jag ska gå med mitt underbara ben i 12 veckor. Detta innebär att det är redan nästa vecka! Jag hade ju räknat med 12 veckor = 3 månader. Men nu blir jag alltså av med ortosen redan om dryga veckan. Fantastiskt!

En annan rolig sak var att jag fick en ny övning hos sjukgymnasten idag. Fotarbete! Förstår ni lyckan? Snabba fötter! Huuuhu! Så nu ska här jobbas på fotarbetet minsann.
6 kommentarer

Jaae, tackHärligt att starta veckan med en ledig måndag. Blir ju som en extra dag på helgen, och det är väl ingen som tackar nej till det? Idag har jag städat lite hemma och varit hos sjukgymnasten. Efter det åkte jag hem till mamma för att skriva ut lite papper och bli bjuden på middag. Grillad fläskfilé med klyftpotatis. Det tackar vi inte nej till.

Ikväll har jag inte gjort speciellt mycket. Pluggat lite och bjudit mig själv på glass med frukt och maränger. Det tackar jag inte heller nej till (läs: jag har Sveriges sämsta karaktär).

Imorgon har jag två seminarium sedan väntar ett två veckors långt påsklov. Tja, behöver jag säga något? Näe, jag behöver väl bara säga jaae, tack!
1 kommentar