Black friday.


Igår var vi iväg en sväng för lite shopping. Black friday har ju fullkomligt exploderat i år. Jag blir mest stressad över såna här kommersiella jippon. Det är mycket folk, trångt, varmt och man blir svettig. Klart obra. 

Jag handlade en ram på Ikea, men det var inget svart erbjudande på den, utan den var högst nödvändig. Och idag ska vi tydligen åka och köpa en ny tv. Bara en massa nödvändigheter som införskaffas med andra ord. 
0 kommentarer

Han sover bra.

Här ska jag nu presentera årets i-landsproblem i mammavärlden. 

Frallan sover hela nätterna sen i somras. 12-timmarspass. Förutom någon enstaka natt här och där då vi blir påminda om hur bra vi har det och i vårt stilla sinne funderar över hur föräldrar till icke-sovande barn klarar sig. 

Han har ett eget rum. Vi har arkiverat spjälsängen ute i förrådet och fixat en större säng som han somnar gott i. Han somnade aldrig själv i spjälsängen, utan vill helst alltid ligga nära och gosa och sen fick vi bära över honom. Men nu kan vi ligga bredvid innan det är sömndags. Så, allt gott kan man ju tänka sig... 
Förutom att jag sover apdåligt när han sover i eget rum?! Eeeh japp. Ligger som på nålar och vaknar av att han vänder sig från ena sidan till andra (borta i sitt rum!). Det känns inte som jag kommer ner i djupsömn överhuvudtaget. Säkert en vanesak, men det känns ju enklare (och mysigare) att låta honom sova mellan oss, så alla får sova ordentligt. Hehe. Borde inte känna nån stress över det. Allt har väl sin tid, lika bra att njuta av varje gosig sekund, för en tjurig trött tonåring lär ju få sova i sitt eget rum! 
1 kommentar

Torsdag, kalk & hår.

Fullt upp denna torsdag. Först en massa jobb. Sen hem och myspysa med mina favoriter en stund. Ikväll ska jag på aw med kollegorna och sist men inte minst till Fullerö på VIP-kväll tillsammans med bästa svägerskan. Fullt upp. Men imorrn är det helg! 

Här skymtas förresten anledningen till att jag akut behöver en tid hos frissan imorrn. Det skiftar typ i grönt & grått?! I bästa bada-pool-på-Bali-style! 
Antagligen för att vi har galet mycket kalk i vårt vatten, men en avfärdare är på väg, så det ska väl lösa sig.  
Sånt jag aldrig trodde att jag skulle blogga om innan jag flyttade till hus. Kalk. Avhärdare. Vuxenpoäng ✌🏼️
1 kommentar