Kalas

I fredags firade vi Thai-Vronkan som fyllde 29 år. Huh... Vi blev väl 19 nyss, eller?! Haha.

Man får passa på fira, hör inte till vanligheten att hon är hemma och firar i Svedala. Pompa & ståt, tacos & annat gott, vänner & sällskapsspel. Jag hade gjort en lime- & passionsfruktscheesecake som blev riktigt god. Härlig kväll!0 kommentarer

Hello Monday

Hörrni, det är måndag! Dags att kicka igång en ny vecka, sista 'vanliga' veckan innan påsklovet. Hur underbart?! 
Nästa vecka är det en massa roliga grejer på schemat som bryter ekorrhjulet, vilket är kul för omväxlings skull. Bland annat är det äntligen dags för semester och Thailand!

Denna vecka kör jag gladiatorerna med mina elever. Hoppas att det blir uppskattade lektioner med bland annat grenarna attackboll, gatloppet & ringarna.

Ha en härlig start på veckan! 

0 kommentarer

Weekend

Helgen har varit fullproppad med roligheter! Knappt hunnit snegla på mina pluggböcker, men dom ligger väl kvar :) 
 
Matty tog med mig till Såstaholms Wärdshus för en magisk frukostbuffé igår. Alltså åk dit. Ät den. Ekologiskt utbud, allt jag vill ha på en frukostbuffé. Äggröran var magisk. Våfflorna fick man grädda själv. Färskpressad juice, smoothie och kickstartsshots. Wunderbar start på lördagen! 
 

Idag åkte mamma, Matty & jag till mysiga Ulriksdals slott. Vi lunchade och fikade i solen på slottscaféet och promenerade runt bland alla växterna i slottsträdgården. Härligt solig helg ❤️
 
0 kommentarer