Postendagen

Idag har det varit Posten för hela slanten. Ungefär i alla fall. Började som vanligt på mitt distriskt: District of Hell. "Klarar man av det distriktet, klarar man allt." Oh well, blev tilldelad Postenmoppen idag. Har kört moppe en gång förut, på Gotland i somras. Och faktiskt en gång tidigare när Niklas lät mig provköra Postmoppen. Hilda och jag försökte lista ut hur den fungerade när det var dags att ge sig av. "Är det här kopplingen?" (Bromsen). Men med lite hjälp av Matts så kunde jag rulla iväg efter sisådär 30 minuters pillande. På nåt vis måste den här mopeden vara lite uppseendeväckande, för den drog till sig många blickar och även vissa kommentarer:

"Åå vilken tjusig liten bil du har fått"
Tant som beundrar mopeden

"Shit, kolla postcykeln!"
Små killar som imponeras av mopeden

"Ingen hjälm, ingen start"

Dryg unge som kommenterar att jag dels hade problem med att starta och dels ingen hjälm på mig

image613

När arbetsdagen var slut gick vi hem till Hilda och åt varma mackor. Mums mums mums. Sen bar det av till Kista med Posten Crew (aka Carro, Hilda och jag). Blev middag direkt för att undvika blodsockerdippar och moment of weakness. Hilda körde seriös skoshopping, Carro gick mest runt och funderade på annat (låt oss säga att det var skor inblandat i det med) och jag gjorde inte mycket alls.

Till sist gick vi på bio, Stardust. Precis min filmsmak. Lite happy ending, lite fantasi, lite läskigt, lite pirater, lite kärlek, lite humor, lite allt. Very good decision by me. För en gång skull!

Well well, sovdags nu.
0 kommentarer