En tjej på 23 jordsnurr

Så var man ett år klokare och ett år äldre.
Vad sur jag blev igår när jag fick legga och vakten inte sa grattis. Pfft.

Baksmälla + Gäster. Ingen bra kombination.

Att fylla år och ha kalas är däremot superkul! Fyra av fem toasters.
Däremot orkade jag inte ta mig in till Stockholm ikväll och gå på The Hives. Ångrar det jaa. Men ändå inte, för jag är såå trött. Det kostar att ligga på topp.

Tack för alla superbra presenter!


Nu ska vi se om det går att vara 20 personer i en etta samtidigt...
1 kommentar

Allt annat än lugnt

Helg = Ledig = Sovmorgon = Avslappning = Ingen stress
Helg = Ledig = Sovmorgon = Avslappning = Ingen stress

Haha. Den som trodde att helger var till för att ta det lugnt på, trodde helt fel. I alla fall när det gäller sistahelgeniaugustihelger. Schemat för helgen är verkligen fullspäckat. Och då menar jag verkligen fullspäckat.

Lördag.
2 handbollspass och löpning. Individuella samtal. (Pyssel?! haha). Carlson kommer hit. Lagfest, på Stjärngatan of course. Kung Carl.

Söndag.
Big plans. Baka baka liten kaka. Fylla år. Fika. Gånger 2. Hoppas på tillräckligt med sittplatser. Hålla tummarna för sol!

Så det kommer ju hända saker nästan exakt hela tiden.

Nu kör vi. Full fart.

1 kommentar

Showa lite handboll

Imorgon (eller idag eftersom klockan är efter midnatt) så ska vi spela handboll på asfalt. Märstakalaset här i stan i helgen så vi ska ner till centrum och showa lite med handbollen. Hur länge sen var det inte man spelade på asfalt?! Måste varit Partille Cup nångång. Och Partille spelas inte ens på asfalt längre... Ja. Längesen var det i alla fall.11.30-13.00 på willys-parkeringen för er inbitna Skånelafans.


0 kommentarer