Godis på väg

Nu sitter vi i vår (för helgen) lilla Seat Ibiza. Precis en sån här liten och söt bil vill jag ha när/om jag blir stor. Det skriver vi upp på önskelistan. So far har bilfärden gått bra, kan bero på att jag har suttit bakom ratten. . . Ett snabbt stopp i Hummelsta för att inhandla LITE godis som vi har moffat i oss. Mr M har förundrats över samtliga artiklar i senaste Vecko Revyn och vi har haft våra dispyter om huruvida vi ska lyssna på P3 eller på Mattias senast inköpta cd-skiva.


Gooodis :)


Mr M ser superkoncentrerad ut när han kör bil


Och jag kan till och med göra två saker samtidigt :)

1 kommentar

Rehab is my shit

Tillbaka på rehabkliniken och tillbaka hos sjukgymnasten. Tillbaka i motionscykeln och tillbaka med alla rehabövningar. Allt är som det ska vara igen alltså.

Blev undersökt lite noggrannare i knät eftersom jag har varit bortrest och det mesta såg bra ut. Funktionellt sett så är det okej, fick göra lite hopptester och det opererade benet ligger på 79% jämfört med det friska benet. Man ska väl ligga på ungefär 90% innan det är "helt bra". Styrkemässigt sett så är det inte okej, men det har ju sin naturliga förklaring i bristen av gymtillgänglighet när jag jobbade i Cala Bona. Så nu ska jag pumpa muskler i låren de följande åtta veckorna.

Vad gäller sträckningen i knäleden som jag har haft mest problem med så är den okej. Just nu ligger den på noll grader, medan det friska benet har en översträckning på -10 grader. Målet för det opererade benet är -5 grader. I övrigt så är rörligheten bra i knäleden. Svullnad i knät är (nästintill) obefintlig. 

Nu orkar jag inte tänka mer på mitt knä och dess onda konsekvenser.
Men nu vet ni hur landet ligger när det gäller REHABEN.
0 kommentarer

Visst är det väl fredag idag

Återigen har jag hunnit med sjuttioelva saker idag. Först en arbetsintervju, håll tummarna, sedan ett besök i Skarpnäck hemma hos gangstern Sanna. Vi var ute en sväng och rastade hennes livsfarliga hund och sen bjöd damen på te och rostat bröd.

Efter Skarpnäcksbesöket var det dags för mig att åka till St Eriksplan, närmare bestämt Sport- & Rehabkliniken. Körde rehab i två timmar och sedan hade jag sällskap av Mr M på pendeln hem. Vi handlade tacosmat och har nu ätit så himla god middag.

Mr M roffade åt sig sista Ben & Jerrys, det är inte okej. Jag har lite av en fredagskänsla idag. Fredag. För imorgon är jag ledig. Och på fredag. Och i helgen. Så vi åker till Skövde över helgen. Skönt att komma iväg lite, kommer ju bli mindre av den varan (läs: besök i skövde) när min Skövdebo har flyttat hit. Men jag har fortfarande Carlson kvar i staden. Hursomhelst, det kommer säkert bli en trevlig helg!

0 kommentarer