Måndag

Semestermåndag nummer två i ordningen. Denna veckas skönhetsbehandling blev fotvård. Fixade naglarna förra veckan. Undrar just vad jag ska hitta på nästa vecka...

Urskönt med fotvård och avslutande fotmassage! Har haft förhårdnader under fötterna som blivit små liktornar som börjat göra sjukt ont senaste veckorna, så det var riktigt värt. {För alla som vill lägga intressestenar i sina skor.}Skvaller, fotvård & sushilunch på dagens agenda. 


Sängen har även blivit färdigmålad idag! Tadaa. Vill aldrig mer måla en spjäla i hela mitt liv. Om jag någon gång överväger att måla en spjälsäng igen, stoppa mig snabbt. Mitt tålamod klarade knappt av sista vändan, särskilt inte när grannbarnen levde rövare ute på gatan och varenda liten fluga verkade älska färgen äggskalsvit idag. Men - det har hållt mig sysselsatt några dagar och det var ju faktiskt det som var syftet med det hela pysselprojektet. 
0 kommentarer

Femkamp

Igår avgjordes den årliga femkampen på Gröna Lund mellan kusinerna. Det blev ingen rolig historia då jag slutade på delad 3e plats, kanske sämsta placeringen hitills, och inte en chokladbit lyckades vi vinna på lucky nummer five {kanske lika så bra det, hähä}. Inget adrenalinframkallande åkande fick jag roa mig med heller, eller jo, det blev en spännande tur i Lustiga huset och sedan vakta väskor medan sällskapet åkte Fritt fall och Ecplise. Men, jag är fortfarande klar segrare i banka-grenen Woody, grym reaktionsförmåga med andra ord! Får  leva på det tills vidare.
 
1 kommentar

Ploppfluff

Ploppfluff 

En helt magisk fluff att fylla tårtor med, eller som topping på cupcakes. 

3 dl vispgrädde 
180-200 g plopp

Värm grädden i en kastrull, den får inte koka. Dela ploppen i mindre bitar och lägg ner i vispgrädden. Rör om tills all plopp smält. Häll över i en bunke och låt svalna i kylen över natten. Vispa upp till en fluffig mousse. 

1 kommentar