Wedding time.

Pluppen blev 11 månader idag. Woop! Det firade han med att vakna 05:54 och röja fram till halv 10. Just nu är han hos världens bästa mormor i ett dygn. Vi ska till Gålö havsbad på bröllop. Väntar på dagen då vi ska gifta oss. Det är i alla fall när och inte om numera. Huret är också en fråga att komma överens om. Puss!
1 kommentar

Bebismuffins 2.0

Allt som jag lagar till Minisen gör succé! Det gör ju att det är hur kul som helst stt laga mat till den matglade bebisen. 
Gjorde en ny omgång med bebisvänliga muffins, men med lite nya ingredienser. 
I ena änden blev det matiga muffins med kokt potatis, broccoli och lök. Den andra varianten är med samma smet fast jordgubbar istället. Klart han ska få fikamuffins när vi fikar!

Igår slukades det två (!!) muffins innan (!!!) middagen. Tror han är inne i en växtfas just nu, för det finns liksom ingen botten i magen. En liten sneakpeak på vad tonåren kan erbjuda..

0 kommentarer

Presenttips.

Här var ett pyssel som jag gjorde för ett tag sen. Instagram var inspirationen. Instagram och Pinterest är ju för övrigt bästa stället att samla pysseltips och andra grejer att inspireras till. 

Hursomhelst. 

Istället för en blombukett som vissnar efter ett par dagar så kan man ge bort en godisbukett till någon man tycker är riktigt söt (i detta fall Linda plus family). 

Några grillpinnar, en påse med godis, silkespapper och cellofanplast är vad som behövs, plus lite tid för att sitta och pyssla. diy pyssel
0 kommentarer