Livet at this moment

Kroppen

Skulle behöva träna både en och sju gånger... ett rejält svettigt dödspass på gymet vore så göttigt! Men det kommer en tid för gymhäng med... nån gång. 

Knoppen 
Vrider och vänder mig om dagarna pga känslomässig otillräcklighet. Sovit galet dåligt senaste två veckorna så hjärnan går på halvfart och känns lite som trögt äppelmos.  

Storebror 
Som en liten stjärna. Trotsar och testar med jämna mellanrum, men går allt som oftast att vänta ut och kan sen väldigt sakligt konstatera att (tex) jag fick inte den där legoasken som jag ville ha, då blev jag arg. 

Lillasyster 
Mammigheten har typ eskalerat senaste veckan och just nu är det en fas när hon helst vill bli buren och absolut inte av någon annan än mamman.  Och fasen ska enligt kalendern pågå i två veckor till (ndas lugnt). 

Framtiden 
Vi konstaterade på kvällspromenaden igår att hösten verkligen är här. Reflex åkte på och det var väldigt spännande att vara ute när det blev mörkt. Imorrn är det ny månad - oktober! I slutet av månaden ska jag börja jobba en dag i veckan, vilket i april/maj lät som en bra idé men som med senaste veckornas mammighet känns galet. Det kommer gå toppen och det kommer vara såå nyttigt för alla inblandade :) 
2 kommentarer