Feber

Vi har en liten sjukstuga här hemma just nu. Flippen var supertrött när jag hämtade honom på förskolan igår. Jag tänkte att det hade tagit på krafterna att hänga med kompisarna en hel dag, han hade nämligen inte varit på förskolan på 1,5 vecka pga magsjukeinvasion. Under eftermiddagen blev han bara mer och mer hängig, och strax innan middagen så bröt febern ut. 

Min lilla skrutt. Han kommer ju alltid att vara min lilla plutt och ännu lite mer när han är sjuk. Får passa på att gosa och kramas extra mycket nu när man får tillfälle till det när han ligger och myser i soffan. 


Appropå mys så får man ju lite höstfeeling av vädret. Alltså ingen är mer lycklig om det blir en regnig sommar (ledsen alla sommardyrkare). Men en vaaaarm sommar skulle ta kol på både mig, bebisen och vår trädgård (vi har egen brunn och måste spara så mkt det bara går pga vattenbristen som råder i landet). 

0 kommentarer

Varma dagar

Hej alla fina!


Hoppas ni har haft en toppehelg. Det har ju varit supervarmt - men tack och lov (ja, för det blir cirka tusen grader varmt att amma en liten bebis) så ska det bli lite svalare i veckan. 

I samarbete med Twistshake så ger jag er 20% rabatt på hela deras sortiment om ni uppger koden asarindstal20 i kassan. Det finns allt från nappflaskor och termosar till nappar och napphållare. 


Crawler cup är en spillfri flaska som man kan lägga i en massa färsk frukt och skaka och på så sätt få smaksatt vatten - mycket smart och nyttigt alternativ! 

Perfekt till sommarens alla varma dagar - så passa på att klicka hem en egen. 

Crawler cups
0 kommentarer

Bokfest

Det hör ju inte till vanligheten att man får fira sin alldeles egna bok tillsammans med nära och kära. Så vi slog till med en bokfest för vår bok Lärarens guide till Idrott och hälsa! Stort tack till alla som kom och skålade med oss 💙

 

Här finns boken att klicka hem

Och här har vi fått lite recensioner av folk som än så länge tagit del av boken. 

0 kommentarer