New years is just 2hrs away

Gosh. Jag har packat, städat, packat och städat idag. Men nu är det i alla fall klart! Ja, packningen och städningen alltså. Det som återstår är ju "bara" självaste flytten. Där får vi dock förstärkning av bästaste lillebror och vilda hilda på nyårsdagen.

Imorgon är det alltså nyårsafton. Ett år sedan vi firade med buller och bång hemma hos Jennie. Det var en supertrevlig kväll! I år är alla gone with the wind. Sydney, Paris, Kallhäll & Skövde. Väldigt exklusiva platser i världen vi är ute på i år. Jag själv kommer hålla hus i Skövde. Det blir att bila ner imorgon förmiddag och sen får det nog bli en powernap om jag ska orka hålla mig vaken till tolvslaget :-)

Jag ska ha samma supersnygga nyårsdress som förra året. Har bara använt den läckra blåsan (varför säger man så egentligen?) en gång. Ny stad, nya människor, same old dress och same lovely boyfriend som jag inte träffat på evighet.... 8 dagar.

Sova nu. Hemma hos mami och bredvid mig ligger en liten surig nioåring som blev måttligt besviken när storasyster kastade in handduken efter att vi dött ut alla liven på wii-mario.
 "Kul å spela med en som bara ger upp".


Gott nytt år. Inga smällare. Inga bomber.
Bara kärlek och champagne.


1 kommentar