Valvet plus Rummikub

En dag med Sanna. Precis vad man behöver när man är lite halvsjukhostigintefrisk. Vi åkte till Sigtuna och åt sallad på Valvet såklart. Sedan blev det en liten guidad tur genom staden och ett löfte om att återkomma när det blivit vår och lite mysigare.

Vidare har jag kickat ass med både Mattias och Sanna i Rummikub. Haha. Inte nog med att Mattias är en dålig förlorare, Sanna tyckte tydligen att jag är en dålig vinnare också. Vad hon grundar det i, har jag absolut ingen aning om :-) En vinst är alltid en vinst!

Pappa har gått i mål i Mora vid 19-tiden ungefär. Grattis säger vi till honom! Planen är att jag också ska göra detsamma i framtiden, men snabbare än farsan såklart.

Förresten, det är min namnsdag idag. Och mammas. Och ni 447 974 andra som också heter Maria. Grattis.
Sanna premiäråt sallad på Valvet


Mattias gillar också Valvets sallader


Mattias provade zoomen på kameran

2 kommentarer

Kalimera καλοκαίρι 2010

En del av sommarens planer har äntligen börjat ta form. Idag bokade vi flygbiljetter till Aten. Det blir ö-luff i Grekland i sommar. Kommer bli hur bra som helst! Tips och förslag mottages tacksamt från alla er som redan provat på ö-luffning.

αντίο (adjöken, ungefär)Turister i sitt esse. Här i Barcelona 09

0 kommentarer

Any given sunday

Jag hade en slödag igår, men det behövdes verkligen. Kanske kanske blir jag frisk snart. Blir något av en slösöndag också. Sanna är på väg hit och vi ska åka till Sigtuna och äta lunch. Var evigheter sen jag var på Valvet, brukade ju vara en standard varje söndag förut. Times changing. Dagen till ära har jag snott en skjorta från Mattias garderob också. Superbra!2 kommentarer