Mañana mañana

Imorgo, imorgon.

Känner mig totalt opepp för att träna så det blev inget pass idag heller.
Oh well, oh well.

Faktiskt så njuter jag lite av den friheten jag har.
Att inte vara bunden till fasta träningstider, att ha möjligheten att vara hemma en kväll när jag känner att "nej, idag har jag faktiskt lust att bara dega i soffan".
Att inte behöva tänka på vad jag äter, när jag äter och att jag äter för att kunna prestera.
Att inte behöva planera in mellanmål för att inte dö på träningen och laga mat varenda kväll medan man egentligen helst skulle vilja sova.
Att inte behöva fundera över att få tillräckligt med sömn, hur jag ska maxa min prestation, hinna tvätta träningskläderna och träna de egna passen innan den kollektiva träningen. Det är frihet på hög nivå för en som har haft en strukturerad och in i minsta detalj planerad fritid det senaste decenniet.

(Ena dagen frihet, andra dagen fängelse)

Dock får denna oppepiga känsla inte dröja sig kvar alltför länge. Vi håller tummarna för mer energi mañana.
1 kommentar

Morning has broken

Japp jag somnade. Som en stock. Från cirkus 8 på kvällen till 6 imorse. Välbehövligt, antar jag, nu känner jag mig pigg och glad i alla fall. Mattias fick göra en insats och bära mig från soffan till sängen, så trött var jag. Då förstår ni kanske. 

Idag ska jag ta tag i träningsmotivationen som lyst med sin frånvaro de senaste dagarna. Så kan det bli. Och städmotivation. Antar att det kan bli så när man är trött. En enda ond cirkel det där.

Nu ska jag göra lite nytta innan jag åker till jobbet. 

Have a fabuluos wednesday!

Adjöken.

1 kommentar

Trött tisdag

Min helg var alla tiders. Sällan har jag haft en sådan rolig kväll här i krokarna. Men en myra gör ingen stack eller om man nu kan säga så? Hursomhelst. Kanonhelg. 

Helgen är dock slut. Måndag och tisdag har passerat i ett rasande tempo, som alltid är det full fart på jobbet. Jag gillar det. Behöver aldrig sitta och fundera över värdsliga saker eller rulla tummarna, sådant är jag på tok för rastlös för!

Nu är jag trött och ska titta på handboll. Gissar att jag somnar innan första halvlek är slut. Vad tror ni? :) 

 

1 kommentar