Olika sorters bubblor

Hej hej världen.

 
Imorgon har vi varit fyra stycken i vår familj i en vecka. Men det känns inte riktigt så, det har inte blivit så som jag såg det framför mig. 
 
Till att börja med blev vi (jag och bebisen) kvar på bb i 48h för lite extra kontroller, och det var för att vattnet hade gått långt innan bebisen föddes och att man inte hann få i mig penicillin innan bebisen föddes (kortfattade versionen). 
 
När vi väl fick komma hem så var 50% av le family inne i värsta förkylningsbubblan. Så himla typiskt!? Vi har ju knappt haft en snordroppe i hemmet under hela hösten och nu bryter en epidemi av feber, halsont, slemhosta och snorelvor lös. Tajmingen.. 
 
Det här har gjort att vi fått dela upp oss i två olika bubblor. Jag och bebisen i en bebisbubbla och Mattias & Fralls i en sjukbubbla. De två i sjukbubblan har hållits väldigt sparsamt med gos och mys med nya familjemedlemmen. Förvisso mer gos för mig, men helst vill man ju ha en hel hög av gos med allihop. Jag och bebisen har sovit i gästrummet sen vi kom hem.
Det här har ju också medfört att vi inte haft någon möjlighet att hitta några rutiner alls, men det finns väl tide för det med, det är bara det att det inte riktigt var så här jag såg framför mig för vår första mysiga vecka tillsammans. Lägg på en dos amningshormoner på det så kanske ni kan förstå åt vilket håll det bär för min del.
 
Men ... lilla tjejen är i alla fall världens goaste. Hon är nöjd för det mesta, amningen har kommit igång bra och det mesta kring henne flyter på bra - tur i oturen att det är andra barnet, så att vi har lite rutin på det hela i alla fall! 💗
Mini-mini 💗💗💗
 
2 kommentarer