Gott nytt år!

Nu arkiverar vi 2008. Nyårsfest ikväll och imorgon är det dags att börja ett nytt år. Vi får se om det kan toppa det gångna året. Det vet vi om 365 dagar!

Gott nytt år!


1 kommentar

Oktober, November, December

Oktober. Inflyttningsfest hos Jossan och hon fick sin alldeles egna Anel att pussas med, då originalet är upptaget. Och vad gjorde jag mer...? Mycket handboll och mycket skola. Det blev mörkare och mörkare på dagarna. Inte så spännande månad faktiskt. Kanske rentav den tråkigaste på hela året?

 


November. Flyttade till en ny lägenhet! Väldigt hastigt och lustigt, men är fortfarande så nöjd över att jag gjorde det. Ännu en förfest hos Jossan och även en hos Frenne. Hann med ett besök i Skövde med en utgång på Bogrens innan det var dags att flyga till England / Chichester och Rushia! Superkul weekend hos henne! Massa shopping och fest. Slutet av månaden var det 50årskalas och även klassträff på Söder. Mycket kalasande i november alltså.

 
December. Skadade mig i början av månaden vilket inneburit X antal besök hos läkare och farbror doktor. Annars har Sofia och jag kämpat med uppsatsen och det gick ju vägen till slut! Mattias hann hälsa på både en och två gånger innan jul, helt inte enligt planerna. Jag och Hilda jobbade på julbord och julmarknad, perfekt för att få den rätta julstämningen! Julen firades med Mamma, Hasse och bröder i Idre. Ingen skidåkning för mig dock, men jag lyckades fördriva tiden ändå.
 

1 kommentar

Juli, Augusti, September

Juli. Jag hade riktig ångest över vardagen och att jag hade kommit hem igen. Sakta men säkert försvann den och jag började väl uppskatta Sverige med.  Veronica och jag hade några riktigt minnesvärda utekvällar, när vi inte ens tänkt gå ut. Se vart det kan sluta. Släkt och familj packade väskorna och tog färjan över till Åland. Underbart schteekig vecka med strålande sol, snygga solglasögon, massor med schteek på schteekholmen.

 Augusti. Så var det dags för handbollen att sätta igång på allvar. Svett, klister och uppvikta shorts. Vad är väl livet utan handbollen?  Läger i Stöpen varvades med träningsturneringar och spyintervaller i Burebacken. En ledig helg tog vi våra sångröster och kräfthattar med oss till Kims landställe i Burvik. Det var tidiga kvällar och tidiga morgnar, med både golf, brottning och simning. Vilka atleter vi är. Jag passade även på att fylla 23 år, vilket resulterade i mitt livs värsta bakfylla och två biljetter till Jason Mraz.

 September. Hösten började och det gjorde också skolan. C-uppsatsen skulle skrivas under hösten. Serien drog igång med en oavgjord match mot Lugi på bortaplan. Mycket otippat. Axelrehaben började gå åt rätt håll med hjälp av el, kinestejp och akupunktur. Mycket hokuspokus här... Men det hjälpte ju också! Vi var på Moneybrother och poppade. Det var kallt, men mycket bra.
0 kommentarer