Vecka 25

Wiiie. Vi har passerat 60% och det här går ju av bara farten {kom ihåg det när jag är sådär lagom trött på detta om en sisådär 10 veckor, fröken ribbenstal}. 15 veckor to go då ungefär. 

Får ta en magselfie denna vecka, då det jobbas för fullt med altanbygget här hemma. Vågar inte störa för det, haha. Är dessutom en kvällsmage för ovanlighetens skull. 


Blir bara mer och mer övertygad om att Matty kommer bli världens bästa pappa. Min teori är att kvinnan får ha det lite kämpigt med humör hit & dit undr graviditeten för att mannen {partnern} ska få någon chans att förbereda sig. Att mannen {partnern} får utsättas för lite prövningar innan det är dags på riktigt. Vad tror ni om den teorin? Hursomhelst så är Matty världens bästa. Han låter mig sova med öppet fönster, trots att han fryser j ä m t. Han fixar och donar, köper hem nåt extra gott då & då och har jordens tålamod. Vad skulle jag göra utan honom?! 

I veckan ska vi till barnmorskan igen. Vi har bara varit där en gång tidigare {förutom ett par icke-givande kurser/gruppträffar}, på inskrivningen, vilket var typ vecka 11. Nu har vi fått en ny barnmorska, en som ska jobba hela sommaren, vilket passar oss bättre eftersom besöken kommer tätare och tätare ju längre man går och de flesta besöken alltså kommer göras i sommar. 
1 kommentar
Linda

Finaste du! Tänk att vi "snart" rullar barnvagn tillsammans!! 💕
Puss

Svar: Wiie, känns ju så roligt! 💕💕💕
Åsa Linnea