Nya tider.

Från backpacking på Bali till barnvänligt all inclusive på Kreta, men det går ingen nöd på mig - jag älskar tanken av en vecka med total fokus på semester, sol, bad, mat och gos med min underbara familj. Här kommer vi att hänga en vecka i sommar.
 
4 kommentarer
ronja

så fina foton!

hoppas du kan hjälpa mig vinna en väska från by malene birger genom att slänga in en liten kommentar på mitt bidrag, tävlingen avslutas ikväll, hoppas ha flest kommentarer då eftersom det blir vinnaren! http://www.autre.fi/bloggar/streetstyle/ronja-flygare

angelicasvarld.blogg.se

Men va härligt! Att åka all inclusive med mindre barn är så skönt! våra var 7, 8, 9 år när vi åkte iväg sist...alla kunde simma, sprang å hämtade god dricka, glass, frukt i mängder - dom var i himlen. Å vi föräldrar fick som du säger fokusera på att bara vara...ta det lugnt och faktiskt vara med barnen. Inte stressa för att hitta restauranger at täta på etc...toppen enligt mig!

KRAM

Ida Nilsson

Gud så härligt! Det ser ju megafint ut! I år har vi inte något planerat alls. Claes ska byta jobb och vet inte än när han får ha semester riktigt så det blir nog mest dagsutflykter!

Anonym

Vill inte låta negativ......Bilderna är härliga, men på hotellet bodde mest ca 25 åringar, som körde som galningar på sina 4-hjulningar. Maten sådär! Men som jag brukar säga, man får vad man betalar för. Ha inte för höga förväntningar. Hotellet passar bäst familjer med barn från ca 10 år och uppåt.

Hoppas att Ni får en underbar resa!

Svar: Då torr jag tror att det kommer bli toppen för oss, vår lille mini älskar ju när det händer saker runtomkring honom. Hade vi velat vara ensamma i lugn och ro hade vi inte åkt charter :)
Åsa Linnea