Kolmården

En tillbaka-kaka till sommarenss besök på Kolmården. Vi åkte dit samma helg som det var midsommar och det var ju en toppen-bra idé! Väldigt folktomt och det var en sån där lagom varm dag så vi kunde se de flesta djuren (inte som när man är på Skansen mitt i sommaren och funderar på om dom faktiskt har några djur där eller ej).

Sist jag var på Kolmården var 2007 och då var det med en massa handbollare. Haha, lite skillnad på besök och besök. På den tiden fick man åka med bil inne hos djuren, numera finns det ju en linbana, det känns ju mycket säkrare och framförallt mycket trevligare för djuren.

Frallan uppskattade mest alla bilar som åkte runt och matade djuren, djuren i sig var kanske inte det mest intressanta, men vad gör väl det så länge han är nöjd. Skalmans bilar var en klar favvo också! Kusinen Rasmus älskade i alla fall djuren :-)


Klart läskigast var den arga gorillan som hade fått tag på en glasflaska och kastat mot fönstret. Sen stod gorillan och såg allmänt arg ut. När vi gick förbi gorillorna lite senare hade dom blivit infösta till deras inomhus-bur och där hade tydligen den arga gorillan kastat bajs på en stackars oskyldig åskådare...
0 kommentarer