Grymt goda avokadohalvor.


En avokadovariant to die for. Mattias sa att det nog var det godaste han ätit. Någonsin. Och det var det! Enkelt att göra också. 

Vi gjorde det till plockmat så jag tog en avokado som vi delade på (för det fanns bara en reko i butiken - hatar att man behöver ha framförhållning i detta land när det gäller sitt avokadoätande). Mängden på en del av ingredienserna får ni höfta efter smak och tycke. 

1 avokado
1-2 msk majonnäs 
Citronsaft & rivet citronskal 
knaperstekt bacon 
salt & citronpeppar

Dela och gröp ut avokadon. Spara skalen till servering. 
Mosa köttet med en gaffel och blanda ihop med majonnäs, citronsaft, salt & citronpeppar. 
Stek bacon och låt fettet rinna av på hushållspapper. 
Lägg i hälften av röran i varje skal, strö över lite bacon. 
Lägg på resten av röran och strö över lagom mycket bacon och lite rivet citronskal. 
Servera och njut. Magiskt enkelt & gott!
 

0 kommentarer