Bilat själv.


Vi har åkt bil till farmor & farfar i Skövde. Bara jag och Frallson den här gången eftersom Mattias jobbar. Jag har ju höstlov. Tåg är ju ett alternativ men pga världens dyraste priser så är det inte alls ett alternativ. Trist när man hellre, både för miljöns och underhållighetens skull, hade åkt tåget. Framförallt för miljön! 

Men men. Bilen blev det och det gick ju ändå helt okej. Får man inget pris för det? Jag menar, har ju ändå klarat av att köra sträckan Sigtuna-Skövde (ca 3,5h) ensam med en ettåring i bilen. Det känns ju som en prestation av rang?! Men nej. Inget pris ... Kommer sen på att jag ju antagligen inte är den första som åker bil ensam med barn. Och inte heller den sista. 

Hade laddar upp med en massa böcker och leksaker. Valde med omsorg dom han kanske inte tittat åt på ett par veckor. Han lekte med varje bok & leksak i cirka två minuter (det vanliga tålamodet). Sen fick han den andra bilnyckeln som underhöll honom i nästan en kvart. Hade också snott med ett produktblad från Wolksvagen när vi bytte däck. Också superintressant. Vad är leksaker liksom?! 
0 kommentarer