Fem månader.

Så här ser det ut för det mesta nuförtiden. Att ligga på rygg är helt ointressant och vändningen går utan att blinka. Helst ligger han bara på naveln (bara det är ju en bedrift i sig) och sprattlar järnet med benen. Då och då lyckas han parera rörelserna så att han flyttar sig framåt, runt och ibland bakåt. Undrar hur lång tid det dröjer innan han kommer på att han kan styra dom rörelserna!?
 
Vi har introducerat lite mat och allting går hem hos lilla herrn. Han sitter och gapar som en liten fågelunge till både majs, palsternacka, morot, banan, äpple, katrinplommon och smörgåsrån. Han liksom attackerar skeden när den kommer mot munnen. Haha.
 
Senaste veckorna har varit lite bökiga på nätterna. Det kan bero på att vi är vana med en ganska lugn och sömning bebis nattetid, men den nya rutinen är bland annat att vara prick superpigg och ligga jollrandes klockan tre på natten (inte så jobbigt att vakna till de dockt), att vilja amma en gång i timmen eller att vilja byta blöja flera gånger per natt. Dessa nya vanor hoppas vi bara är en kort fas så att vi kan återgå till dom fina rutinerna som varit i fyra månader.
 
I takt med lite stök och bök på nätterna så har det även hänt massor på dagarna. Det är så häfigt att se hur han är med och samspelar på ett helt nytt sätt och det är så roligt att leka och få världens leende eller skratt tillbaka. På dagarna är det full rulle mest hela tiden. Han sover oftast tre pass, två lite kortare på förmiddag och eftermiddag och ett lite längre mitt på dagen, han älskar att hänga med andra bebisar (tur det, eftersom hans mamma också är en väldigt social prick) och när jag sjunger min falskaste version av Blinka lilla stjärna.
 
 
3 kommentarer
Böda

Älskade Filip😍

Svar: Fina du! <3
Åsa Linnea

Anonym

Mormors älskling!

Svar: 💜💜💜
Åsa Linnea

Sara

Åh vilken sötis <3 Väldigt fina bilder :)

Svar: Hihi, tack :) <3
Åsa Linnea