Vecka 21

Eller egentligen vecka 21,5, springer lite iväg när man är på semester. Spiken verkar, precis som sin mamma, gilla Thailand och värmen :-) Känns som magen har ploppat ut denna veckan och äntligen tycker jag det känns lite som en preggo-mage och inte bara fläbb. 

Har börjat känna av lite {vad jag tror} liv & rörelse i magen, inte helt klart vad som är spik och vad som är tarmspöke, men det visar sig. Inga direkta krämpor ännu, dumt att klaga från en strand i Thailand tror jag. Enda är väl att ligga på mage och sola inte känns bekvämt, ligga på rygg känns inte heller bekvämt för ryggslutet, så sitter helst upp eller ligger på sidan. Å andra sidan har jag väl aldrig varit expert på att ligga still och sola så det gör väl ingen större skillnad egentligen :) 

Varför spiken? Jo, på första ultraljudet när nackspalten skulle mätas var det en envis liten krabat som inte riktigt ville inta rätt pose för mätning. 'Den ligger som en spik' förklarade barnmorskan och vips hade vi ett arbetsnamn. Spiken alltså. Om spiken är en tjej eller kille är dock inget vi får veta förrän i augusti! 

1 kommentar
Emma

Åh vad fin du är Åsa!! Kram

Svar: Tack Emma :)
Hoppas ni får njuta max sista dagarna på resan! Kramar
Åsa Linnea