Lite mer om Barcelona

Underbara Barcelona!

Vi började resan med att inte hitta varandra eftersom det tydligen fanns en nybyggd terminal på flygplatsen. Men efter lite om och men så blev det pussandes på flygplatsen. Vi hoppade på en buss in till Barcelona och gick av vid placa de Catalunya. Därifrån tog vi en taxi till hotellet som låg bara några hundra meter upp på gatan. Men det var det värt eftersom jag höll på att dö av kissnödighet.

Första dagen strosade vi nerför La Rambla, köpte frukt på den stora marknaden och satte oss nere vid hamnen och åt i solen. Mycket mysigt. Sedan blev det shopping i hamnen och öl på La Rambla. Ölen som vi njöt av, vilket var tur eftersom den kostade 9 €uro styck. I och för sig var glasen stora som skålar, men ändå. 

Midsommarafton ägnades åt ren och skär turistning. Busspass på dubbeldäckare och vi avverkade samtliga tre linjer med stopp på La Sagrada Familia, Camp Nou, Starbucks och Primark. Alla måsten, eller hur?! ;-) Det var en kamp om att få plats på övervåningen på bussarna. Vi hade turen att alltid hamna först i kön inför nästa buss. Till middag på midsommarafton åt vi tapas och det var underbart gott! Vi åt hur många tapas som helst också, nästan så att vi rullade därifrån!

Barcelona var en riktig cool stad och jag kommer garanterat att åka tillbaka dit, gärna för att gå på en fotbollsmatch på Camp Nou, det skulle vara riktigt mäktigt! Shoppingen i Barca var toppen och staden i sig var mycket trevlig. Hade en superbra weekend tillsammans med Mattias, dock var det väldigt jobbigt att åka ifrån varandra på söndagen, men förhoppningsvis ses vi snart igen.



Inte så många som var intresserade av handbollshörnet på Camp Nou...


... Men vi var det i alla fall!


Mattias räddar ett av mina weakmoments med crepes


Romantisk middag för två på vår ettårsdag ♥
3 kommentarer
sofia

Ni är för söta... Gulle er!!

Anonym

Hejsan, vad jag verkligen saknar är en bild på dig utklädd till tex giraff. That would make my day! Kanske man kan ordna det nu när moster kommer?

Sabina

Eftersom jag är en riktigt dålig bloggare just nu så har jag ju inte hängt med alls här.

Ser ut som om du har det toppen trevligt, även om det är en del jobb.

Schysst byte med lägenheter, mycket snyggare, ååå vilken utsikt.

Trist med ärren, men som sagt blir dom finare om man tejpar sååå är det bara att tejpa.

Ha det fortsatt kanon.

Kraaaaaaaaaaaaaaaaam



Pst din bror sover här i natt;) Dst